Harfin

Låt Din stund börja här

Salongen & Frisörerna

LÅT DIN STUND BÖRJAR HÄR

I en avslappnad och trivsam miljö tar professionella och kreativa frisörer hand om dig. Här är du vårt fokus.

Ta chansen att komma en stund innan din behandling börjar. Känn in den trivsamma atmosfären och kom ifrån vardagens stress och krav. Bläddra i en inspirerande tidning och ta en kopp kaffe när du väntar.

PIA DEIMO

Pia heter jag och det är jag som startade salongen hösten 1978 samt äger Hårfin än idag, Jag har 40 års erfarenhet som frisör, Är även utbildad kostrådgivare och stressterapuet.

Det jag gillar mest med mitt yrke är nog att klippa, Att forma passande frisyrer efter kundens förutsättningar. Ett annat stort intresse jag har är förebyggande och holistisk hälsa där jag även jobbar med testbaserade produkter.

PETRA DEIMO

Petra heter jag och har jobbat på Hårfin sedan 2007. Min utbildning gick jag på Ann Pettersson Hair design school för att sedan göra praktik och slutligen ta det efterlängtade gesällbrevet 2010.

Som frisör gillar jag nog allra mest när jag får både klippa och färga, Alltså ta fram det fina i en klippning tillsammans med en passande färg som lyfter frisyren.

MAJA TANGEN JANSSON 

Maja heter jag och har jobbat på Hårfin sedan juli 2022 då jag tog studenten från storsjögymnasiet inriktning frisör. just nu erbjuder jag 15% på alla behandlingar då jag håller på att ta mitt gesällbrev.

Sedan ung ålder har jag drömt om att få jobba som frisör och nu är jag äntligen här, så egentligen tycker jag att allt är roligt och spännande men det jag  kanske gillar mest med yrket är att få vara kreativ varje dag, och jobba med form och färg.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Harfin

Tema av Anders Norén