Harfin

Låt Din stund börja här

Salongen & Frisörerna

LÅT DIN STUND BÖRJAR HÄR

I en avslappnad och trivsam miljö tar professionella och kreativa frisörer hand om dig. Här är du vårt fokus.

Ta chansen att komma en stund innan din behandling börjar. Känn in den trivsamma atmosfären och kom ifrån vardagens stress och krav. Bläddra i en inspirerande tidning och ta en kopp kaffe när du väntar.

PIA DEIMO

Pia heter jag och det är jag som startade salongen hösten 1978 samt äger Hårfin än idag, Jag har 40 års erfarenhet som frisör, Är även utbildad kostrådgivare och stressterapuet.

Det jag gillar mest med mitt yrke är nog att klippa, Att forma passande frisyrer efter kundens förutsättningar. Ett annat stort intresse jag har är förebyggande och holistisk hälsa där jag även jobbar med testbaserade produkter.

PETRA DEIMO

Petra heter jag och har jobbat på Hårfin sedan 2007. Min utbildning gick jag på Ann Pettersson Hair design school för att sedan göra praktik och slutligen ta det efterlängtade gesällbrevet 2010.

Som frisör gillar jag nog allra mest när jag får både klippa och färga, Alltså ta fram det fina i en klippning tillsammans med en passande färg som lyfter frisyren.

ANGELICA KARLSSON

Angelica heter jag och har jobbat på Hårfin sedan 2015, Men har jobbat som frisör i snart 30 år. Jag tog mitt gesällbrev 1994.

Inom frisöryrket så gillar jag det kreativa, Att få skapa och samtidigt göra någon vackrare å gladare. Framförallt gillar jag alla härliga och intressanta möten med olika människor.

Instagram: Angelicafrisor

JENNIE-LEE ALEXIUS

Jennie-Lee heter jag och har jobbat på Hårfin sedan Januari 2019, Min utbildning gick jag på Storsjögymnasiets frisörinriktning för att slutligen ta gesällbrevet 2020.

I frisöryrket brinner jag lite extra för långa hår och kreativa färgbehandlingar, Exempelvis balayage, Folieslingor med mera. Att få träffa och lära känna alla intressanta kunder är också något jag tycker lite extra om.

Instagram: Hairbyjennielee

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Harfin

Tema av Anders Norén